Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΜΕ «ΨΥΧΗ»

Πέτρες που… μιλάνε!

Μια ξεχωριστή εκδήλωση προγραμματίζουμε στη «Στέγη Αλληλεγγύης» (Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά), στη Λάρισα.
Πρόκειται για έκθεση με πέτρες στις οποίες έδωσε μορφή με σχέδια ο ποιητής και μέλος των ΕνΠοΛ Βασίλης Σιουζουλής. Τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Οι πέτρες που μιλάνε» θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. Παράλληλα με την παρουσίαση των εικαστικών δημιουργημάτων, θα απαγγελθούν ποιήματα τόσο του ίδιου του ποιητή, όσο και άλλων ποιητών και θα αναγνωστούν πεζά Ελλήνων δημιουργών, όλα με θέμα τους την πέτρα. Επίσης, θα ακουστούν και τραγούδια με στίχους που αναφέρονται σ’ αυτό το άψυχο αντικείμενο με …ψυχή!
Όσοι επισκέπτες μπορούν, ας προσφέρουν τρόφιμα για το Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕνΠοΛ παίρνοντας ως αντίδωρο της προσφοράς και ευαισθησίας τους ένα από τα εκθέματα.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 τις ώρες λειτουργίας της Στέγης, Παρασκευή πρωί 10π.μ. – 1μ.μ. και απόγευμα 6μ.μ. – 9μ.μ. και το Σάββατο 10π.μ. – 1μ.μ.
Σας περιμένουμε!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.