Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης!

Χριστούγεννα ξανά! Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας και φέτος θα βρίσκονται σε ένα από τα σπιτάκια που παραχωρεί δωρεάν ο Δήμος Λαρισαίων, κάθε χρόνο στο «Παραδοσιακό Χωριό» στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.
Από τη Δευτέρα 14 ως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, 10 με 2 το πρωί και 5 με 9 το βράδυ, οι εθελοντές μας θα προσφέρουν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι, και θα τα ανταλλάσουν με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών.
Επίσης είναι ευπρόσδεκτα και δικά σας στολίδια που εσείς κατασκευάσατε, για να συγκεντρώσουμε ακόμη περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες!
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε εθελοντικά στις βάρδιες παρουσίας στο σπιτάκι του Παραδοσιακού Χωριού, δηλώστε συμμετοχή στη Στέγη Αλληλεγγύης.
Βιώστε το Πνεύμα των ημερών και κάντε πράξη την αγάπη, και συμμετέχοντας όλοι μαζί, ας σταθούμε αλληλέγγυοι για ακόμα μια φορά, δίνοντας χαρά στους συνανθρώπους μας που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
Κάθε μέρα Ενεργοί Πολίτες, και στις γιορτές ακόμη περισσότερο!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.