Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι Ενεργοί Πολίτες φορώντας τα κίτρινα γιλέκα σήμερα Παρασκευή 12 του Φλεβάρη επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Με χαρά δέχτηκαν την πρόσκληση του διευθυντή της σχολικής μονάδας, κ. Γιάννη Στρατή και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των Δ΄,Ε’ και Στ΄ τάξεων προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές πάνω στα θέματα του εθελοντισμού και της ανακύκλωσης του τηγανέλαιου.
Οι μαθητές υποδέχτηκαν με θέρμη τους εθελοντές εκπαιδευτικούς των Ενεργών Πολιτών, Νίκο Παντελίδη, Γιάννη Νταλώση, Κώστα Κεδρά κι Εύη Καλούδη ενώ παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την προβολή βίντεο σχετικών με τις εθελοντικές δράσεις των Εν.Πολ και της ανακύκλωσης των καμένων οικιακών λαδιών. Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα οι μαθητές πήραν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν.
Οι μικροί μαθητές ήδη σχεδιάζουν τα πρώτα μικρά βήματα των δικών τους ατομικών ή ομαδικών εθελοντικών δράσεων… ένα νέο φυτώριο εθελοντών μόλις γεννήθηκε.
Τα παιδιά πάντα διαθέτουν έναν μοναδικό τρόπο να μας δίνουν κουράγιο για να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο κι όπως πολύ σωστά έγραψε κάποτε ο Ν.Καζαντζάκης …
«Όσο θα υπάρχουνε στον κόσμο παιδιά …ζώα και λουλούδια… Μην φοβάστε! Όλα θα πάνε καλά…!!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.