Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

“ΟΙ ΠΕΜΠΤΕΣ… ΑΛΛΙΩΣ” – “Ποιος είμαι; Ποια είμαι;”

Στην Στέγη των Ενεργών Πολιτών
με την κοινωνιολόγο κ.Διονυσία Τριπολίτου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση που οργάνωσαν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας σε συνεργασία με το Σύλλογο Κοινωνιολόγων Ν. Λάρισας, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στην Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών με θέμα: «Ποιος είμαι; Ποια είμαι;» με την Κοινωνιολόγο-Συγγραφέα Διονυσία Τριπολίτου.
Η κ. Τριπολίτου έδωσε με έναν πάρα πολύ όμορφο τρόπο να κατανοηθεί το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε για να μπορέσουμε να γίνουμε ωφέλιμοι για τον ίδιο τον εαυτό μας και για τον κοινωνικό μας περίγυρο. Παρουσίασε τους τρόπους που επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε τόσο στο στενό κύκλο της οικογένειάς, όσο και στον ευρύτερο κύκλο των ομάδων που συμμετέχουμε ως ενεργά μέλη της κοινωνίας. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκομένους, το ενδιαφέρον των οποίων ήταν αμείωτο σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήθος του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στους χώρους της Στέγης. Η εισηγήτρια ανταποκρινόμενη στην επιθυμία του ενθουσιασμένου κοινού για τη συνέχιση της ενημέρωσής του με ανάλογου ενδιαφέροντος θέματα, υποσχέθηκε να επανέλθει με ένα ακόμα βιωματικό σεμινάριο σε μία από τις προσεχείς Πέμπτες στην Στέγη Αλληλεγγύης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνιολόγων Ν. Λάρισας κ. Πουτσιάκας Νικόλαος, ο οποίος τόνισε το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στην υποστήριξη των κοινωνικών ομάδων της πόλης μας. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την συνεργασία που αναπτύσσεται ανάμεσα στους δύο φορείς και δήλωσε την συνέχιση της υποστήριξης από τα μέλη του Συλλόγου για ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.
Η Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας βρίσκεται στην οδό Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά, (τηλ. 6955949465 και 2413011972), όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις πλούσιες δράσεις του κινήματος, καθώς επίσης και να γίνετε κι εσείς ενεργοί εθελοντές

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.