Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ – ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ

Πυρετώδεις και δημιουργικές οι εργασίες στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας από τους Ενεργούς πολίτες, που έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά! Προετοιμάζουν τον λαχανόκηπο με τα παραδοσιακά φυτά και βότανα, κατασκευάζουν βραχόκηπους, δημιουργούν έξυπνες και χρηστικές κατασκευές με παλέτες και άλλα υλικά…Στα σκαριά είναι και η μετατροπή του εγκαταλειμμένου αμφιθεάτρου που υπάρχει στο χώρο, σε ένα τρισδιάστατο “παιχνίδι- φιδάκι” όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίζουν και να “ζωντανέψουν” αυτό το παραδοσιακό επιτραπέζιο παιχνίδι!
Όλα αυτά, κι ακόμα περισσότερα, φιλοδοξούμε να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στον υπό διαμόρφωση χώρο, ώστε να μετατραπεί σε ένα μικρό παράδεισο, που θα απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες της πόλης μας!
Για να συμβούν όλα αυτά όμως, χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερα εθελοντικά χέρια και δημιουργικά μυαλά, που με μεράκι και έμπνευση θα βοηθήσουν να κάνουμε το όραμα, πραγματικότητα!
Όσοι λοιπόν από σας επιθυμείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργική σας ενέργεια σ’ αυτή τη δράση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντές στα τηλέφωνα 6974091819 και 2413011972.
Μαζί μπορούμε αλλιώς!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.