Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Οι “μικροί κατασκηνωτές της πόλης” στον κήπο των Ενεργών Πολιτών, στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας.

Αν και η θερινή ραστώνη καλά κρατεί, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας δεν “ησυχάζουν” ούτε το καλοκαίρι!
Με μεγάλη χαρά λοιπόν, υποδεχτήκαμε στο Αισθητικό Άλσος τα παιδιά από το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη”, όπου τους ξεναγήσαμε στον κήπο παραδοσιακών φυτών και βοτάνων που δημιούργησαν και περιποιούνται οι Ενεργοί Πολίτες.
Ο εθελοντής μας κ. Κώστας Κεδράς, μίλησε στα παιδιά για τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
Στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Καραβασίλης, Τεχνολόγος Γεωπόνος που ανήκει στην επιστημονική ομάδα του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου, περιέγραψε στα παιδιά τον κύκλο ζωής των φυτών και τους έδειξε τα είδη λαχανικών, αρωματικών φυτών και βοτάνων που καλλιεργούνται στον κήπο των Ενεργών Πολιτών.
Τα παιδιά έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, ζωγράφισαν με θέμα τη Φύση, και έκαναν πικ-νικ κάτω από τη σκιά των δέντρων του Άλσους!
Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους για τη χαρά που μας δώσανε με την επίσκεψή τους και ευχόμαστε σ’ αυτούς και τις παιδαγωγούς που τους συνόδευαν κ. Μπικιώτη Β., Μουστάκα Θ., κ. Γρηγοριάδου Κ., Χριστοφόρου Θ. καθώς και την εικαστικό κ. Φωλίνα Ε., καλό καλοκαίρι, με υγεία και καλή διάθεση!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.