Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ!

Από τον αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου μεταξύ της ΑΕΛ και του Πανιωνίου, προέκυψαν πολλοί νικητές:
– Νικητής ήταν ο φιλοξενούμενος Πανιώνιος, που κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι…
– Νικήτρια όμως, ήταν και η ΑΕΛ, που με την ευαισθησία των παικτών και των παραγόντων της, δώσανε την ευκαιρία στους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας, να συγκεντρώσουν πολλά τρόφιμα για την ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων ….
– Νικητές ήταν και οι φίλαθλοι, που με την συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, πρόσφεραν ότι μπορούσαν για τους άπορους συνανθρώπους μας…
– Νικήτριες ήταν και οι οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που στηρίζουν οι Εν.Πο.Λ., καθώς συγκεντρώθηκαν γι αυτούς αρκετά τρόφιμα!
Νικητές τέλος, ήταν και οι εθελοντές των Εν.Πο.Λ., που είχαν την ηθική ικανοποίηση να δράσουν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν κι άλλους συμπολίτες μας προς αυτή την κατεύθυνση!
Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους παίκτες της ΑΕΛ για την ευγενική συνεργασία τους, και ελπίζουμε και σε άλλες κοινές δράσεις για καλό σκοπό, στο μέλλον!
Ευχαριστούμε και όλους τους συμπολίτες μας που δεν αδιαφόρησαν και πρόσφεραν ο καθένας ότι και όσο μπορούσε!
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.