Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – 8 AΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής. Η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 08:30-13:00.
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “Εν.Πο.Λ.”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:

Αλεύρι από την εταιρεία «ΥΙΟΙ ΕΥΡ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΛΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε.», τυροκομικά από το τυροκομείο «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» του Θεόδωρου Παιδή από την Καλαμπάκα, αυγά από τον παραγωγό Ευστάθιο Κακανούδη από Νέες Καρυές Λάρισας, ελιές από την παραγωγό Χαρίκλεια Αγγελοπούλου από Γόννους Λάρισας, φιστίκια, φιστικοβούτυρο και καλαμπόκι για ποπ κορν από τον παραγωγό Βασίλειο Βούλγαρη από τα Φάρσαλα, χαρτικά από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑΡΗ Ο.Ε.» και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από το Ηράκλειο Κρήτης και την παραγωγό Μαρία Βιδάλη – Ανυφαντάκη σε συσκευασία 5 λίτρων.

Πιο συγκεκριμένα θα διατεθούν:

  1. Άλευρα από την εταιρεία “ΥΙΟΙ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΟΥ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε. “, η οποία εδρεύει στον Τύρναβο Λάρισας και ειδικότερα:
  • ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΑΚΟ (Γ.Ο.Χ.) σε συσκευασία των 10 κιλών με τιμή/συσκευασία 5,00€ (τιμή κιλού 0,50€)
  • ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΟΝΔΡΟ σε συσκευασία των 10 κιλών με τιμή/συσκευασία 7,00€ (τιμή κιλού 0,70€),
  • ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ (ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ) σε συσκευασία των 5 κιλών με τιμή/συσκευασία 5,50€(τιμή κιλού 1,10€).
  • ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ σε συσκευασία των 10 κιλών, τιμή/ συσκευασία 8€ (τιμή κιλού 0,80€ )
  1. Τυροκομικά προϊόντα από το τυροκομείο “ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” του Θεόδωρου Παιδή από την Καλαμπάκα Τρικάλων και ειδικότερα:
  • ΦΕΤΑ ΠΟΠ: Σε πλαστική συσκευασία καθαρού βάρους 2 κιλών (με απόκλιση+/- 50 γραμμαρίων), με τιμή/συσκευασία 12,00€ (τιμή κιλού 6,00€).
  • ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ: : Σε πλαστική συσκευασία καθαρού βάρους 2 κιλών (με απόκλιση+/- 50 γραμμαρίων), με τιμή/συσκευασία 13,00€ (τιμή κιλού 6,50€).
  • ΚΑΣΕΡΙ: Σε συσκευασία 1.300 γραμμάριων περίπου, με τιμή/ συσκευασία 12,00€ – επί ζυγίω (τιμή κιλού 9,20€).
  1. Αυγά μεσαίου μεγέθους (53-63) από τον παραγωγό Ευστάθιο Κακανούδη από τις Νέες Καρυές Λάρισας, σε συσκευασία (καρτέλα) των 30 τεμαχίων με τιμή/συσκευασία 4,00€ (Τιμή τεμαχίου 0,133€).
  2. Ελιές από την παραγωγό Χαρίκλεια Αγγελοπούλου από Γόννους Λάρισας και ειδικότερα:
  • Ελιές τύπου Αμφίσσης μαύρες σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή/συσκευασία 3,00€ (Τιμή κιλού 3,00€).
  • Ελιές τύπου Αμφίσσης ξανθές σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή/συσκευασία 2,00€ (Τιμή κιλού 2,00€).
  1. Φιστίκι αράπικο από τον παραγωγό Βασίλειο Βούλγαρη από τα Φάρσαλα σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή/συσκευασία 4,50€ (Τιμή κιλού: 4,50€)
  2. Φιστικοβούτυρο από τον παραγωγό Βασίλειο Βούλγαρη από τα Φάρσαλα σε βαζάκια βάρους 250 γρμ. με τιμή/συσκευασία 3,00€ (Τιμή κιλού: 12€)
  3. Καλαμπόκι για ποπ κορν από τον παραγωγό Βασίλειο Βούλγαρη από τα Φάρσαλα σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή/συσκευασία 2,00€ (Τιμή κιλού: 2,00€)
  4. Χαρτικά από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑΡΗ Ο.Ε.», που εδρεύει στη Χρυσαυγή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, και ειδικότερα:
  • ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ σε συσκευασία 660 φύλλων (1000gr) με τιμή συσκευασίας/ κιλού 2,50€
  • ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ σε συσκευασία 4 τεμαχίων, 450 ΓΡ/ ΡΟΛΛΟ (συνολικά 40 μέτρα χαρτιού)  με  τιμή συσκευασίας 4€  (τιμή ανά κιλό: 2,22€)
  • ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ τρίφυλλο σε συσκευασία 30τμχ. Χ 200gr ΓΚΟΦΡΕ και τιμή συσκευασίας 12,50€ (τιμή ανά κιλό : 2,08€)
  1. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, από το Ηράκλειο Κρήτης και την παραγωγό Μαρία Βιδάλη – Ανυφαντάκη σε συσκευασία 5 λίτρων. Η τιμή του λίτρου είναι 4€ και η τιμή συσκευασίας 20€

 

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα που καθορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 11:30, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Μανδηλαρά 37 & Παναγούλη) ή στο info@energw.gr .

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.