Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Έξι χρόνια Ενεργοί Πολίτες Λάρισας!

Ποιος να το φανταζόταν εκείνο το παγωμένο απόγευμα του Φλεβάρη του 2012, στην πλατεία του μικρού Προφήτη Ηλία, εκείνη η αμήχανη παρέα διαδικτυακών φίλων του Facebook, με τις τολμηρές σκέψεις και τα όνειρα που έμοιαζαν άπιαστα τότε, ότι θα κατόρθωναν τόσα, μα τόσα πολλά στο πεδίο του εθελοντισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της προστασίας του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, που όλη η Λάρισα, και όχι μόνο, να μιλά με καμάρι γι αυτούς, και να στηρίζει μαζικά τις πολυδιάστατες δράσεις τους!
Η κρίση ήταν μόνο η αφορμή. Το ασίγαστο πάθος για προσφορά, συμμετοχή και δημιουργικότητα, είναι η πραγματική αιτία της σύστασής τους! Και βέβαια το υπέροχο αυτό ταξίδι, δε σταματάει εδώ! Θα συνεχίζει αέναα τη μαγευτική του πορεία για να καταστήσει την κοινωνία μας πιο ανθρώπινη, πιο δίκαιη, πιο όμορφη! Συνεχίζουμε πιο δυνατοί, με διαρκώς νέες ιδέες για καινούριες δράσεις! Συνεχίζουμε με ευαισθησία, αλλά και με κέφι! Συνεχίζουμε με τη σοφία της εμπειρίας, αλλά και την τόλμη του οράματός μας! Συνεχίζουμε, στηρίζουμε, δημιουργούμε!
Την προηγούμενη Πέμπτη, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, η μεγάλη οικογένεια των Ενεργών Πολιτών Λάρισας γιόρτασε τα γενέθλιά της, έκοψε την πίτα της και χόρεψε, σε ένα ζεστό κλίμα χαράς και κεφιού.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Γιώργος Λαδόπουλος, και ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. Δημόκριτος Ζερβάκης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές μας που κοπίασαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τους επαγγελματίες της πόλης μας, αλλά και τους απλούς πολίτες για τα δώρα που πρόσφεραν για τη λαχειοφόρο μας.
Ευχαριστούμε το Δήμο Λαρισαίων για την υλικοτεχνική του υποστήριξη.
Ευχαριστούμε τους μουσικούς, μέλη του συλλόγου Φιλότης, που προσφέρθηκαν εθελοντικά να ντύσουν μουσικά την εκδήλωσή μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Δ. Ζερβάκη για την παραχώρηση της ΛΑΦΛ, καθώς και τον διοικητή της ΛΑΦΛ Συνταγματάρχη κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, που μαζί με το ευγενέστατο προσωπικό της Λέσχης, φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσής μας!
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και στήριξαν και μ’ αυτόν τον τρόπο το έργο μας!
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργική διάθεση!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.