Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 – ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00-14:00.
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
Αλεύρι από την εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΣΙΟΥΡΗ Α.Ε.», Εσπεριδοειδή από τον παραγωγό Δρόσο Δρόσο από Κορινθία, Ρύζι από τον παραγωγό Αντώνιο Μπαλτά από Νέα Μάλγαρα, Μέλι ανθέων και δασόμελο από τους παραγωγούς Αλέξανδρο Νταλαμπέκα, Αθανάσιο Σβάρνα και Χρήστο Παππά από νομό Λάρισας, Τραχανάς και χυλοπίτες από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ελευθεραί «Καλλιγευσις», Σύκα ξηρά από τον παραγωγό Νίκο Μαγκλαβάνη από Βόρεια Εύβοια και φιστίκια από τον παραγωγό Χρήστο Κατσαμάκα από Μελισσοχώρι.  Πιο συγκεκριμένα θα διατεθούν:

  1. Άλευρα από την εταιρεία “ΜΥΛΟΙ ΣΙΟΥΡΗ Α.Ε. “, η οποία εδρεύει στα Δένδρα Τυρνάβου Λάρισας και ειδικότερα:
  • ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ 70% ΜΑΛΑΚΟ (Γ.Ο.Χ.) σε συσκευασία των 10 κιλών με τιμή/συσκευασία 5,00€ (τιμή κιλού 0,50€)
  • ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ Μ –ΣΚΛΗΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΟΝΔΡΟ σε συσκευασία των 10 κιλών με τιμή/συσκευασία 6,00€ (τιμή κιλού 0,60€),
  • ΑΛΕΥΡΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ σε συσκευασία των 5 κιλών με τιμή/συσκευασία 5,00€ (τιμή κιλού 1,00€),
  • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ σε συσκευασία των 5 κιλών με τιμή/συσκευασία 6,50€ (τιμή κιλού 1,30€),
  1. Εσπεριδοειδή από τον παραγωγό Δρόσο Δρόσο από Κορινθία και ειδικότερα:
  • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕΡΛΙΝ σε συσκευασία 10 κιλών, με τιμή/συσκευασία 5,00€ (τιμή κιλού 0,50€).
  • ΛΕΜΟΝΙΑ σε συσκευασία 5 κιλών, με τιμή/συσκευασία 3,50€ (τιμή κιλού 0,70€).
  1. Ρύζι από τον παραγωγό Αντώνιο Μπαλτά από Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα οι παρακάτω ποικιλίες:
  • ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ σε συσκευασίες των 5 κιλών (5 σακουλάκια του 1 κιλού) με τιμή/συσκευασία 4,50€ (Τιμή κιλού: 0,90€)
  • ΤΥΠΟΥ BONNET σε συσκευασίες των 5 κιλών (5 σακουλάκια του 1 κιλού) με τιμή/συσκευασία 4,00€ (Τιμή κιλού: 0,80€)
  • ΤΥΠΟΥ ΓΛΑΣΕ σε συσκευασίες των 5 κιλών (5 σακουλάκια του 1 κιλού) με τιμή/συσκευασία 4,00€ (Τιμή κιλού: 0,80€)

 

  1. Μέλι ανθέων και κωνοφόρων από τον παραγωγό Αλέξανδρο Νταλαμπέκα από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών με τιμή/συσκευασία 15,00€ (Τιμή κιλού 5,00€).
  2. Μέλι δάσους από τον παραγωγό Αλέξανδρο Νταλαμπέκα από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών με τιμή/συσκευασία 15,00€ (Τιμή κιλού 5,00€).
  3. Μέλι ανθέων και κωνοφόρων από τον παραγωγό Χρήστο Παππά από Αμπελώνα Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών με τιμή/συσκευασία 15,00€ (Τιμή κιλού 5,00€).
  4. Μέλι ανθέων από τον παραγωγό Αθανάσιο Σβάρνα από Φαλάνη Λάρισας σε συσκευασία των 3 κιλών με τιμή/συσκευασία 15,00€ (Τιμή κιλού 5,00€).
  5. Ζυμαρικά από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ελευθεραί «ΚΑΛΛΙΓΕΥΣΙΣ», και ειδικότερα:
  • ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΞΙΝΟΣ σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή συσκευασίας 5,00€
  • ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή συσκευασίας 4,00€
  1. Σύκα ξηρά φυσικά «Βόρειας Εύβοιας» από τον παραγωγό Νίκο Μαγκλαβάνη από Καστανιώτισσα Ευβοίας σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή συσκευασίας 5,50€ (Τιμή κιλού: 5,50€)
  2. Φυστίκι αράπικο, αλατισμένο και ανάλατο, από τον παραγωγό Χρήστο Κατσαμάκα από Μελισσοχώρι σε συσκευασία του 1 κιλού με τιμή/συσκευασία 4,00€ (Τιμή κιλού: 4,00€)

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα επιλογής της παραγγελίας) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12:30, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη”Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37 & Μανδηλαρά) ή στο info@energw.gr .

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.