Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

  Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας συνεχίζουν τη διάθεση του ιατρικού υλικού που τους εμπιστεύτηκε ο Θεσσαλός ομογενής στην Γερμανία κ. Νικόλαος Κολοβός, παιδοψυχολόγος και μέλος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα». Την Πέμπτη 8/3/2018, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, όπου φιλοξενούνται και τυχαίνουν ευχάριστης διαμονής και αυξημένης φροντίδας 100 ηλικιωμένοι και παρέδωσαν τρεις  ορθοπεδικές περπατούρες, εξεταστικά και χειρουργικά γάντια και μπλούζες νοσηλευτή. Τα υλικά αυτά παρέλαβε ο Δ/ντής κ. Παύλος Τσούμας.
Υπενθυμίζεται ότι τα έξοδα της μεταφοράς του δωρηθέντος υλικού από τη Γερμανία στη Λάρισα, είχε αναλάβει ο κ. Γεώργιος Βόμπρας, Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης και  Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών τότε.
Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας θέλουν γι’ άλλη μια φορά να ευχαριστήσουν θερμά τους δωρητές για την εμπιστοσύνη τους και όπως έχουν ήδη υποσχεθεί κάνουν το καλύτερο, ώστε οι δωρεές που λαμβάνουν, να πιάσουν τόπο σε ανθρώπους και δομές που τις έχουν περισσότερο ανάγκη!

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.