Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2018

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας  με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα οργανώνουν νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00 – 14:00
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο από τον παραγωγό Γεώργιο Σταυρόπουλο από Μεσσηνία,  τυροκομικά από το τυροκομείο «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» του Θεόδωρου Παιδή από την Καλαμπάκα, Πατάτες κίτρινες ορεινές από τον παραγωγό Χρήστο Οικονόμου  από Καλλιπεύκη Λάρισας, χαρτικά από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑΡΗ Ο.Ε.» από Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, απορρυπαντικά – καθαριστικά από την «Σ.Ε. ΒΙΟΜΕ» από Θεσσαλονίκη, ελιές από την παραγωγό Σταματία Μπαρούδα από Στυλίδα και φυσικό χυμός ρόδι από τον παραγωγό Χρήστο Αγγελή από Χλόη Μαγνησίας.  Πιο συγκεκριμένα θα διατεθούν:

  1. Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας ανωτέρας ποιότητος, φετινής εσοδείας  2017-2018  από ελιές ποικιλίας Κορωνέικη, από τον παραγωγό Γεώργιο Σταυρόπουλο από Ικλαινα Μεσσηνίας, σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων με τιμή/συσκευασία 22,00€, ήτοι τιμή λίτρου 4,40€.
  2. Τυροκομικά προϊόντα από το τυροκομείο “ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” του Θεόδωρου Παιδή από την Καλαμπάκα Τρικάλων και ειδικότερα:
  • ΦΕΤΑ ΠΟΠ: Σε πλαστική συσκευασία καθαρού βάρους 2 κιλών (με απόκλιση+/- 50 γραμμαρίων), με τιμή/συσκευασία 12,00€ (τιμή κιλού 6,00€).
  • ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ: : Σε πλαστική συσκευασία καθαρού βάρους 2 κιλών (με απόκλιση+/- 50 γραμμαρίων), με τιμή/συσκευασία 13,00€ (τιμή κιλού 6,50€).
  • ΚΑΣΕΡΙ: Σε συσκευασία 1.300 γραμμάριων περίπου, με τιμή/ συσκευασία 12,00€ – επί ζυγίω (τιμή κιλού 9,20€).
  1. Πατάτες από τον παραγωγό Απόστολο Οικονόμου από Καλλιπεύκη Λάρισας, σε συσκευασία 10,714 κιλών, με τιμή/συσκευασία 3,00€ (Τιμή κιλού 0,28€).
  2. Χαρτικά από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑΡΗ Ο.Ε.», που εδρεύει στη Χρυσαυγή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, και ειδικότερα:
  • ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ σε συσκευασία 660 φύλλων (1000gr) με τιμή συσκευασίας/ κιλού 2,50€
  • ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ σε συσκευασία 4 τεμαχίων, 450 ΓΡ/ ΡΟΛΛΟ (συνολικά 40 μέτρα χαρτιού) με  τιμή συσκευασίας 4€  (τιμή ανά κιλό: 2,22€)
  • ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ τρίφυλλο σε συσκευασία 30τμχ. Χ 200gr ΓΚΟΦΡΕ και τιμή συσκευασίας 12,50€ (τιμή ανά κιλό : 2,08€)
  1. Απορρυπαντικά – καθαριστικά από την συνεταιριστική επιχείρηση «Σ.Ε. ΒΙΟΜΕ», που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, και ειδικότερα:
  • Κρεμοσάπουνο χεριών (ανταλλακτικό) με αιθέριο έλαιο λεμόνι, σε συσκευασία ενός λίτρου, τιμή συσκευασίας /λίτρου 2,50€
  • Καθαριστικό γενικής χρήσης πράσινο λεμόνι, σε συσκευασία 4 λίτρων, τιμή συσκευασίας  5,20 € (τιμή λίτρου 1,30€)
  • Υγρό πλυντηρίου ρούχων, σε συσκευασία 4 λίτρων, τιμή συσκευασίας 5,50€ (τιμή λίτρου 1,375€)
  • Μαλακτικό ρούχων με αιθέριο έλαιο λεβάντα σε συσκευασία 4 λίτρων, τιμή συσκευασίας  4,50 € (τιμή λίτρου 1,125€)
  1. Ελιές από την παραγωγό Σταματία Μπαρούδα από Στυλίδα Φθιώτιδας και ειδικότερα:
  • Ελιές ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (ΚΟΝΣΕΡΒΟΕΛΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΟΠ) σε συσκευασία pet κατάλληλη για τρόφιμα βάρους 2 κιλών με τιμή συσκευασίας 7€ (Τιμή κιλού 3,50€).
  • Ελιές ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (ΚΟΝΣΕΡΒΟΕΛΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΟΠ) σε συσκευασία pet κατάλληλη για τρόφιμα βάρους 2 κιλών με τιμή συσκευασίας 6€ (Τιμή κιλού 3,00€).
  • Ελιές ΚΑΛΑΜΩΝ σε συσκευασία pet κατάλληλη για τρόφιμα βάρους 2 κιλών με τιμή συσκευασίας 7€ (Τιμή κιλού 3,50€).
  1. Φυσικός χυμός ρόδι από τον παραγωγό Χρήστο Αγγελή από Χλόη Μαγνησίας, με τιμή λίτρου 4,50€ στις εξής συσκευασίες:
  • Ενός λίτρου (1lt), με τιμή συσκευασίας 4,50€
  • Μισού λίτρου (500ml), με τιμή συσκευασίας 2,60€.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα επιλογής της παραγγελίας) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν την 1:00 μ.μ., όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη”Στέγη Αλληλεγγύης” (Μανδηλαρά 37 & Παναγούλη) ή στο info@energw.gr .

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.