Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 – Στίβεν Πρέσσφιλντ

Επόμενη Συνάντηση: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 7:00 μ.μ. – Στράτης Μυριβήλης

 

Αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση του Ιανουαρίου αποτέλεσαν τα –κατά κύριο λόγο– αρχαιόθεμα ιστορικά μυθιστορήματα του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα Στίβεν Πρέσσφιλντ, με το γνωστό best seller «Οι πύλες της φωτιάς» σχεδόν να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μελών της Λέσχης.

 

Συγγραφέας του μήνα Φεβρουαρίου ορίστηκε ο Στράτης Μυριβήλης (1890-1969), με αφορμή την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματός του «Η ζωή εν τάφω» που προβάλλεται αυτή την περίοδο από την κρατική τηλεόραση. Ραντεβού την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.  στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (Λάμπρου Κατσώνη 37).

 

Στοιχεία για τη ζωή και το έργο του Στράτη Μυριβήλη, καθώς και κατάλογο των εκδόσεων των βιβλίων του, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.biblionet.gr/author/845/%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AE%CE%BB%CE%B7%CF%82.

 

Καλές αναγνώσεις!

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.