Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Καλάθια γεμάτα…αγάπη!

Αποδοτική ήταν και αυτή τη φορά η εξόρμηση εθελοντών έξω από 10 σούπερ μάρκετ της πόλης ενόψει των δωρεών του Πάσχα. Εκατοντάδες συμπολιτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εθελοντών Ενεργών Πολιτών Λάρισας που τους κάλεσαν να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση τροφίμων, που θα διατεθούν ενόψει του Πάσχα από το Δωρητήριο Τροφίμων στις 285 οικογένειες που ενισχύονται τακτικά με τρόφιμα. Χάρη στην ανταπόκριση των συμπολιτών, τα τρόφιμα που δίνονται στους 800 περίπου συμπολίτες είναι πολύ περισσότερα από αυτά που προσφέρουν οι παραγωγοί στις διαθέσεις προϊόντων ως αντίδωρο της εθελοντικής προσφοράς μας.
Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί που με μεγάλη τους χαρά και εξαίροντας την πλούσια συνεισφορά των ΕΝΠΟΛ στο κοινωνικό σύνολο προσέφεραν, αρκετοί από το υστέρημά τους, ό,τι μπορούσαν ώστε να είναι σε θέση και οι δικαιούχοι του Δωρητηρίου να μπορέσουν να στρώσουν το Πασχαλινό τους τραπέζι.
Οι δεκάδες τσάντες που έχουν συγκεντρωθεί θα ενισχυθούν με τα τρόφιμα της διάθεσης προϊόντων του ερχόμενου Σαββάτου και με τις έκτακτες προσφορές από αρκετούς συμπολίτες μας. Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει τη Μ. Τρίτη.
Επιδίωξη των ΕνΠοΛ είναι να έχει κάθε σακούλα οικογένειας 2 κιλά κρέας, αυγά, κουλουράκια και λαμπάδες Για το σκοπό αυτό καλούνται επιχειρήσεις κρέατος, σούπερ μάρκετ, σύλλογοι, σχολεία, άνθρωποι με ανοιχτή καρδιά να προσφέρουν ό,τι τους είναι μπορετό, στη Στέγη Αλληλεγγύης Λάρισας (Παναγούλη και Μανδηλαρά γωνία). Κάθε προσφορά γεμίζει ένα τραπέζι ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να το στρώσουν τις πασχαλινές μέρες.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.