Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΙ

(Απλά θα πάμε να φορτίσουμε λιγάκι τις μπαταρίες μας)!

Άλλη μία σεζόν δραστηριοτήτων των Ενεργών Πολιτών οδεύει προς το τέλος της.
Για μία ακόμη χρονιά κάναμε έντονα αισθητή την παρουσία μας στην πόλη, με την εθελοντική προσφορά για την καλυτέρευση της ζωής μας, την αλληλεγγύη προς τους ανήμπορους συνανθρώπους μας, την συμβολή τους στην προαγωγή του πολιτισμού, της οικολογίας, του εθελοντισμού, και εν γένει κάνοντας πράξη το πώς πρέπει να λειτουργεί ο πολίτης στα πλαίσια της δημοκρατίας. Βέβαια οι ανάγκες των ανθρώπων, ιδιαίτερα σ΄ αυτήν την παρατεταμένα δύσκολη περίοδο, δεν παύουν να αυξάνονται ραγδαία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εθελοντικών κινημάτων. Αυτό όμως μας πεισμώνει και μας ωθεί να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, ώστε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα!
Παρόλα αυτά, χρειαζόμαστε και μία ανάπαυλα, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να ριχτούμε στον αγώνα ξεκούραστοι, ορεξάτοι, με ανανεωμένες δυνάμεις και φρέσκες ιδέες για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη συμβολή μας στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.
Βέβαια κάποιες δράσεις δε σταματάνε ποτέ γιατί είναι τέτοια η φύση τους, αλλά και γιατί οι ανάγκες των συμπολιτών μας είναι συνεχείς και δυστυχώς, αυτές δεν πάνε διακοπές… Εξάλλου, ένας Ενεργός Πολίτης είναι ενεργός, όπου κι αν βρίσκεται!
Κλείνοντας λοιπόν τη σεζόν τακτικής λειτουργίας της Στέγης Αλληλεγγύης, είπαμε να σκαρώσουμε μια γιορτούλα για τους εθελοντές μας, γιατί ο εθελοντισμός εκτός από προσφορά στους άλλους, είναι και προσωπική χαρά, ανάπτυξη και σύσφιξη των διανθρώπινων σχέσεων, ικανοποίηση των ευγενών μας ενστίκτων και ψυχική ολοκλήρωση!
Για το λόγω αυτό καλούμε τους εθελοντές, αλλά και τους υπόλοιπους φίλους μας να παραβρεθούν στη Στέγη Αλληλεγγύης (Παναγούλη 37), την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 20:00 το απόγευμα, για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και όσοι επιθυμούν να φέρουν από ένα μεζεδάκι και κάποιο ποτό ή αναψυκτικό, για να φτιάξουμε έναν μπουφέ-ρεφενέ για όλους μας, έτσι όπως συχνά συνηθίζουμε να κάνουμε στο πέρας πολλών δράσεών μας!
Πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, κι ελάτε!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.