Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ

Γιορτάζουμε τα τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα της πόλης μας και κόβουμε την πίτα μας για τη νέα χρονιά. Μια γιορτή αφιερωμένη σε όλους τους εθελοντές μας που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους για την εύρυθμη λειτουργία όλων των δράσεων μας.
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7μμ στην Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας σας προσκαλούμε για να περάσουμε μαζί μια όμορφη μουσική βραδιά με το συγκρότημα « Christos Gortsos & the band»
Μαζί και στην διασκέδαση, ραντεβού στην Στέγη, με ένδυμα την καλύτερή μας διάθεση!!!!
Αυτά τα τέσσερα χρόνια ΜΑΖΙ με δράσεις αναρίθμητες … και προχωράμε!!

• Τέσσερα χρόνια δράσεις για την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, με τις διαθέσεις προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, με συλλογή ρούχων για τους φυλακισμένους, με τη συμβουλευτική σε νομικά, φορολογικά και ψυχολογικά θέματα!
• Τέσσερα χρόνια δράσεις για την καταπολέμηση της ανέχειας με το Δωρητήριο Τροφίμων για τις άπορες οικογένειες, τη μερίδα αλληλεγγύης, την ενίσχυση των συσσιτίων της πόλης μας!
• Τέσσερα χρόνια δράσεις για την υγεία, με τη συμμετοχή μας στη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους ανασφάλιστους και οικονομικά ανήμπορους, τις προληπτικές εξετάσεις, την Τράπεζα αίματος των Εν.Πο.Λ. !
• Τέσσερα χρόνια δράσεις για την προώθηση της γνώσης με την ανταλλακτική βιβλιοθήκη, το κοινωνικό φροντιστήριο, την «ανακύκλωση» σχολικών βοηθημάτων!
• Τέσσερα χρόνια δράσεις για την προαγωγή του πολιτισμού και των τεχνών, με τη διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, καλλιτεχνικών εκθέσεων και δημιουργικών εργαστηρίων!
• Τέσσερα χρόνια δράσεις για την οικολογία, με ανακύκλωση τηγανέλαιου για βιοκαύσιμα, με τη δράση Σώζω Σπόρους για τη διάσωση και διάδοση των ντόπιων παραδοσιακών ποικιλιών και τις παρεμβάσεις μας εντός του Αισθητικού Άλσους Λάρισας ,τη διάσωση του σπάνιου Κρίνου της Θάλασσας, τη βοήθεια στη δημιουργία λαχανόκηπων στα σχολεία, την Τράπεζα παραδοσιακών σπόρων.
• Τέσσερα χρόνια ενεργής εθελοντικής παρουσίας στα δρώμενα της πόλης μας, με τις δικές μας θετικές παρεμβάσεις, όπου μας έχει ζητηθεί και βρίσκονταν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας ή με δικές μας πρωτοβουλίες!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.