Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Τα διάβασες; Ελευθέρωσε τα… Από Τετάρτη 15 ως Παρασκευή 17 Ιουνίου στην Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πολ

Κλείνοντας το κεφάλαιο της φετινής σχολικής χρονιάς για μαθητές και δασκάλους και λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές θυμηθείτε ότι κάποια από τα σχολικά βοηθήματα, σχολικά είδη ή και λογοτεχνικά βιβλία που δεν είναι πλέον χρήσιμα μπορούν να βοηθήσουν κάποιους άλλους.

Τη γνώση που μετέδωσαν τα βιβλία ίσως ήρθε η ώρα να τη μοιραστείτε με κάποιους άλλους κι αυτό επιτυγχάνετε μόνο αν τους δώσετε την ευκαιρία να περάσουν σε άλλα χέρια και να φωτίσουν νέους ορίζοντες.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας σας προσκαλούν για άλλη μια φορά να μοιραστείτε με άλλους τη γνώση. Να χαρίσετε ότι δε σας είναι πλέον χρήσιμο από τα σχολικά βοηθήματα, σχολικά είδη και λογοτεχνικά βιβλία και να πάρετε ότι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά.

Από την Τετάρτη 15 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 17Ιουνίου ,πρωί από τις 10π.μ. ως τη 1μ.μ. και απόγευμα από τις 6μ.μ. ως τις 9μ.μ. σας περιμένουμε στην Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά, για να κάνετε πράξη την αλληλεγγύη στη γνώση και να απελευθερώσετε τα βιβλία σας.

Με αυτή σας την πράξη στέκεστε αλληλέγγυοι απέναντι στα παιδιά που οι οικογένειές τους δυσκολεύονται να προμηθευτούν για αυτά, τα αναγκαία για τη νέα σχολική χρονιά. Γίνεστε δωρητές λογοτεχνικών βιβλίων που θα εξοπλίσουν όχι μόνο την ανταλλακτική βιβλιοθήκη των Ενεργών Πολιτών αλλά κι άλλες σχολικές βιβλιοθήκες.

Σας περιμένουμε να λάβετε μέρος στο τριήμερο προσφοράς κι ανταλλαγής σχολικών ειδών και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορείτε να δωρίσετε τετράδια, μολύβια, στυλό, μπογιές, μαρκαδόρους, κασετίνες και σάκες για το Δωρητήριο τροφίμων και ειδών των Εν.Πολ , καθώς και να λάβετε μέρος στην ανταλλαγή σχολικών βοηθημάτων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Υπενθυμίζουμε ότι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της Στέγης Aλληλεγγύης 2413011972 και 6955949465

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.