Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας είναι μία ομάδα ανθρώπων, που αποφάσισαν να μην είναι παθητικοί δέκτες στα τεκταινόμενα γύρω τους, αλλά να αναλάβουν ενεργό δράση, όπως οφείλουν ως πολίτες. Η δράση αυτή είναι πολυποίκιλη και εκτείνεται σε διάφορες πτυχές της κοινωνικής μας ζωής. Από την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας και την προστασία του περιβάλλοντος, μέχρι την ανάδειξη της παράδοσης και την προαγωγή του πολιτισμού!
Το ανήσυχο πνεύμα όμως, των Ενεργών Πολιτών, δεν επαναπαύεται μόνο σ’ αυτά, αλλά αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να διοχετεύσει αυτό το πάθος για προσφορά και δημιουργία που τους διακατέχει!
Έτσι, δεν τους αρκεί μόνο η προαγωγή του πολιτισμού, αλλά επιθυμούν και οι ίδιοι να παράγουν πολιτιστικό έργο!
Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να συγκροτήσουν ένα Θεατρικό Εργαστήρι, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν, να μυηθούν στην τέχνη της υποκριτικής, να ανακαλύψουν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να δεθούν με τους ψυχοπνευματικούς δεσμούς που αναπτύσσονται σε μια θεατρική ομάδα κατά τη διάρκεια της πρόβας, να ολοκληρώσουν την προσωπικότητά τους μελετώντας θεατρικά έργα, αναλύοντας και διεισδύοντας στα νοήματα που θέλει να περάσει ο θεατρικός συγγραφέας, να εντρυφήσουν σε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό, να γελάσουν και να προσφέρουν γέλιο, να προβληματιστούν και να προβληματίσουν, να ψυχαγωγήσουν και να εκπαιδεύσουν τους θεατές…
Με άλλα λόγια, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να κάνουν καλύτερους τους ανθρώπους!
Το Θεατρικό Εργαστήρι των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, είναι ανοιχτό σε όλους όσους επιθυμούν να ζήσουν αυτή τη μαγευτική εμπειρία!
Θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 21:00, στη Λέσχη πολιτισμού(Ηρ. Πολυτεχνείου &23ης Οκτωβρίου), ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο ηθοποιός κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κα Εύη Καλούδη, στο τηλέφωνο 6974091819.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.