Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Σύσσωμη η νεοσύστατη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας παρακολούθησε την επιτυχημένη  παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου, του δικού μας θεάτρου, «Οφσάιντ» του Ισπανού Σέρτζι Μπελμπέλ σε σκηνοθεσία της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Σοφίας Καραγιάννη, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016. Τα μέλη της Ομάδας εγκαινίασαν έτσι τις επισκέψεις τους σε θεατρικές παραστάσεις  για την καλύτερη επαφή τους με τα θεατρικά δρώμενα.

Όπως αναφέρει και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης της Ομάδας  Γιώργος Παπαδόπουλος πάμε θέατρο στα πλαίσια της ρήσης ”αν θες να ασχοληθείς με το θέατρο, πρέπει να δεις αν στην ουσία αγαπάς και εκτιμάς την τέχνη του θεάτρου πρωτίστως και όχι τον εαυτό σου μέσα σ’ αυτό”.

Η θεατρική ομάδα πραγματοποιεί τις συναντήσεις της 2 φορές την εβδομάδα Τετάρτη και Παρασκευή. Τα τμήματα της ομάδας για την φετινή χρονιά 2016-2017 έχουν ολοκληρώσει τις εγγραφές.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.