Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Μία αλλιώτικη Πέμπτη για την Οργάνωση του Χρόνου μας…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας η διάλεξη της κοινωνιολόγου και συγγραφέα κ. Διονυσίας Τριπολίτου, με θέμα την Οργάνωση του Χρόνου.

Οι παρευρισκόμενοι με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εισηγήτρια να παρουσιάζει και να αναλύει τους έξι τρόπους που καθορίζουν την οργάνωση του χρόνου μας στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον και που μας επιτρέπουν να μετριάσουμε το σχήμα και την ένταση των συναλλαγών μας.

Μέσα από μία αμφίδρομη διαλεκτική σχέση εισηγήτριας-κοινού, προέκυψε το συμπέρασμα ότι η ισορροπία της επικοινωνίας εξασφαλίζεται μόνον εφόσον επαναπροσδιορίσουμε και προσαρμόσουμε τις επιλογές μας, αναλόγως με την “συναλλαγή” που θέλουμε να έχουμε και όχι υιοθετώντας “έτοιμες συνταγές”. Ευχαριστούμε την κ. Διονυσία Τριπολίτου για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μεταλαμπάδευσε, και για την πάντοτε ευγενική της προθυμία να στηρίζει τις δράσεις μας! Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, συνεχίζοντας να «βλέπουν» τις … «Πέμπτες αλλιώς», θα ανακοινώσουν σύντομα το θέμα της επόμενης εκδήλωσης!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.