Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

 

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας  θα φιλοξενηθούν σε ένα από τα σπιτάκια που παραχωρεί δωρεάν ο Δήμος Λαρισαίων, κάθε χρόνο στο «Παραδοσιακό Χωριό του Πάσχα» στην πλατεία Ταχυδρομείου .
Στο σπιτάκι με τον αριθμό 5, από το Σάββατο  8 Απριλίου ως και την Τρίτη 11 του ίδιου μήνα, 10 με 2 το πρωί και 6 με 9 το βράδυ, οι εθελοντές μας θα προσφέρουν χειροποίητα πασχαλινά στολίδια και λαμπάδες, που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι, και θα τα ανταλλάσσουν με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών.
Επίσης είναι ευπρόσδεκτα και δικά σας στολίδια που εσείς κατασκευάσατε κι επιθυμείτε να τα προσφέρετε για να συγκεντρώσουμε ακόμη περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που στηρίζουμε.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε εθελοντικά στις βάρδιες παρουσίας στο σπιτάκι του Παραδοσιακού Χωριού, δηλώστε συμμετοχή στην Στέγη Αλληλεγγύης, Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά .
Βιώστε το Πνεύμα των ημερών και κάντε πράξη την αγάπη, και συμμετέχοντας όλοι μαζί, ας σταθούμε αλληλέγγυοι για ακόμα μια φορά, δίνοντας χαρά στους συνανθρώπους μας που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
Σας περιμένουμε,

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.