Διάθεση Προϊόντων 11 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ , ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας  οργανώνουν νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00 – 14:00
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο από την ΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,  Πατάτες κίτρινες ορεινές από τον παραγωγό Χρήστο Οικονόμου  από Καλλιπεύκη Λάρισας, Φασόλια ποικιλίας «ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ» και σούπας (μεγαλόσπερμα πλακέ) από τον παραγωγό Χρήστο Στεργίου από τη Μικρολίμνη Πρεσπών, λιαστή ντομάτα τυποποιημένη ύστερα από διαδικασία φυσικής ξήρανσης από την παραγωγό Ευαγγελία Θεοδωροπούλου από Δασόλοφο Φαρσάλων,  τσάι και ρίγανη από την παραγωγό Νίκη Καρβουνάρη από Βρύναινα Μαγνησίας και φυσικό χυμός ρόδι από τον παραγωγό Χρήστο Αγγελή από Χλόη Μαγνησίας.  Πιο συγκεκριμένα θα διατεθούν:

  1. Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Κορινθίας ανωτέρας ποιότητος, φετινής εσοδείας  2017-2018  από ελιές ποικιλίας Μανάκι Κορινθίας, από την ΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων με τιμή/συσκευασία 22,50€, ήτοι τιμή λίτρου 4,50€.
  2. Πατάτες από τον παραγωγό Απόστολο Οικονόμου από Καλλιπεύκη Λάρισας, σε συσκευασία 10,714 κιλών, με τιμή/συσκευασία 3,00€ (Τιμή κιλού 0,28€).
  3. Φασόλια ποικιλίας «ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ», από τον παραγωγό Χρήστο Στεργίου από Μικρολίμνη Πρεσπών σε συσκευασία 2,125 κιλών με τιμή συσκευασίας 7,00€ (Τιμή κιλού: 3,30€)
  4. Φασόλια σούπας (μεγαλόσπερμα πλακέ), από τον παραγωγό Χρήστο Στεργίου από Μικρολίμνη Πρεσπών σε συσκευασία 1 κιλού με τιμή συσκευασίας -κιλού: 3,00€
  5. Ρίγανη από την παραγωγό Νίκη Καρβουνάρη από Βρύναινα Μαγνησίας σε συσκευασία 250 γρμ. με τιμή συσκευασίας 2,00€ (Τιμή κιλού: 8,00€)
  6. Τσάι από την παραγωγό Νίκη Καρβουνάρη από Βρύναινα Μαγνησίας σε συσκευασία 200 γρμ. με τιμή συσκευασίας 2,00€ (Τιμή κιλού: 10,00€).
  7. Λιαστή ντομάτα από την παραγωγό Ευαγγελία Θεοδωροπούλου από Δασόλοφο Φαρσάλων, σε γυάλινη συσκευασία (βαζάκι) μικτού βάρους 500 γρμ, καθαρού βάρους 335γρ (όγκου 370 ml), με τιμή συσκευασίας 2,80 € (τιμή λίτρου: 7,53€ )
  8. Φυσικός χυμός ρόδι από τον παραγωγό Χρήστο Αγγελή από Χλόη Μαγνησίας, με τιμή λίτρου 4,50€ στις εξής συσκευασίες:
  • Ενός λίτρου (1lt), με τιμή συσκευασίας 4,50€
  • Μισού λίτρου (500ml), με τιμή συσκευασίας 2,60€.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα επιλογής της παραγγελίας) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν την 1:00μ.μ., όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη”Στέγη Αλληλεγγύης” (Μανδηλαρά  & Παναγούλη 37) ή στο info@energw.gr .

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.