Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Ενημερωτικό περίπτερο των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στην Αγιά

Όπως είναι γνωστό, οι δράσεις των Ενεργών Πολιτών Λάρισας δεν περιορίζονται μόνο στα στενά όρια της πόλης της Λάρισας, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές του νομού μας, της χώρας μας, αλλά ακόμα και εκτός των συνόρων! Στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αγιάς, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας είναι γνωστοί και από άλλες δράσεις.
Να θυμίσουμε την συνδιοργάνωση με το δήμο Αγιάς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς στο πρώην βασιλικό κτήμα στο Πολυδένδρι, την καμπάνια προστασίας του Κρίνου της Θάλασσας στην Σωτηρίτσα και τη Βελίκα, την εθελοντική βοήθεια των Εν.Πο.Λ. στις αρχαιολογικές ανασκαφές στο Κάστρο της Βελίκας, τις ετήσιες συμμετοχές στις Πανθεσσαλικές Συναντήσεις Ανταλλαγής Παραδοσιακών Σπόρων στην Ανατολή, τη συμμετοχή των Εν.Πο.Λ. στη Γιορτή Κάστανου στη Σκήτη, την συνεργασία με παραγωγούς από την περιοχή της Αγιάς στις διαθέσεις Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες…
Θεωρήσαμε λοιπόν σκόπιμο να συμμετέχουμε για μία ακόμη φορά στη μεγάλη γιορτή της Αγιάς, τη γιορτή του πολιούχου της, του Αγίου Αντωνίου. Ο δήμος Αγιάς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, μας παραχώρησε ένα κιόσκι, το οποίο φιλοτεχνήσαμε καλαίσθητα και μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό για της πολυποίκιλες δράσεις μας.
Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τη φλόγα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης και σε άλλους συμπολίτες μας, και να τους ενθαρρύνουμε να αναλάβουν κι αυτοί δράση για τον τόπο τους! Εκτός από τις εκατοντάδες πολιτών που πέρασαν από το περίπτερό μας και ενημερώθηκαν για τις δράσεις μας, είχαν την ευκαιρία να το επισκεφτούν και ανώτατοι περιφερειακοί, δημοτικοί και πολιτικοί παράγοντες της περιοχής μας, και όλοι τους αναγνώρισαν το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας. Ελπίζουμε ότι αυτά τα ωραία λόγια που ακούσαμε, να μετουσιωθούν και σε ωραίες πράξεις συνεργασίας, όπως ευτυχώς συμβαίνει συχνά μέχρι τώρα, για να διευκολυνθούμε ώστε η προσφορά μας στην κοινωνία να γίνει ακόμη μεγαλύτερη! Ευχαριστούμε θερμά τον δήμο Αγιάς για την φιλοξενία του, και ιδιαίτερα την δημοτική υπάλληλο κυρία Ζωή Μακροβασίλη για ευγενική βοήθεια που μας παρείχε.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.