Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ.

Για άλλη μια χρονιά, οι 110 οικογένειες με μεγάλα οικονομικά, και όχι μόνο, προβλήματα, που υποστηρίζουν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, θα καταφέρουν να στρώσουν γιορτινό τραπέζι. Την περασμένη Τετάρτη μοιράστηκαν στους δικαιούχους σακούλες με τρόφιμα, χρειαζούμενα είδη και παιχνίδια για τα παιδιά.
Αυτό οφείλεται στην έμπρακτη αγάπη των πολιτών της Λάρισας, που στήριξαν τις δράσεις των Εν.Πο.Λ. γι’ αυτό το σκοπό. Είτε γεμίζοντας με τρόφιμα τα καροτσάκια που έστησαν οι εθελοντές μας έξω από τα σούπερ μάρκετς, είτε αγοράζοντας χειροποίητα στολίδια από το ξύλινο σπιτάκι μας στο Πάρκο των Ευχών, είτε ψωνίζοντας από την Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, είτε προσφέροντας δωρεές, είτε ενισχύοντας άλλες δράσεις μας, ο καθένας έδειξε με τον τρόπο του την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας, που την έχουν μεγάλη ανάγκη!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας που κοπίασαν γι αυτό το υπέροχο έργο, τους πολίτες που συνέδραμαν όσο μπορούσαν, τους παραγωγούς της Αγοράς των Καταναλωτών για τις δωρεές τους, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας για την ανταπόκρισή τους στις εκκλήσεις μας!
Οι εθελοντές των Ενεργών Πολιτών Λάρισας και οι δικαιούχοι του Δωρητηρίου Τροφίμων, εύχονται Καλές Γιορτές σε όλον τον κόσμο, με Υγεία, Αγάπη και Ευδαιμονία!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.