Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

7 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την απόφαση μιας ομάδας διαδικτυακών φίλων, να ενώσουν τις ιδέες και τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που μαστίζονται από τη βαθιά οικονομική -και όχι μόνο- κρίση.

Το κίνημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας σχηματίστηκε, οργανώθηκε, εξαπλώθηκε και συνεχίζει να δρα με σημαντικές πρωτοβουλίες, τόσο στο πεδίο της κοινωνικής αλληλεγγύης, που είναι και ο κεντρικός του σκοπός, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος, της προαγωγής του πολιτισμού, της διαρκούς επιμόρφωσης των πολιτών και της ανάπτυξης πολιτικής συνείδησης για την καλυτέρευση της ζωής όλων μας, σε όλα τα επίπεδα.

Με την εμπειρία των 7 ετών, αλλά και τη φαντασία και την αγνότητα ενός επτάχρονου παιδιού, συνεχίζουμε δριμύτεροι!

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας όμως, δεν είναι απλώς μια εθελοντική ομάδα δράσης, αλλά και μια τεράστια παρέα ανθρώπων με κέφι, ευχάριστη διάθεση και ανοιχτή καρδιά!

Με την ευκαιρία λοιπόν των έβδομων γενεθλίων μας, αλλά και την κοπή της παραδοσιακής πίτας για την αλλαγή του νέου χρόνου, σας καλούμε στο γλέντι που διοργανώνουμε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Λ.Α.Φ.Λ.) την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, στις 21:00. Η πρόσκληση με φαγητό και ποτό στοιχίζει 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, για την ενίσχυση των σκοπών των Εν.Πο.Λ.

Τον χορό μας θα πλαισιώσουν οι μουσικοί : Στέλιος Καρκαντός-κιθάρα, τραγούδι , Κώστας Ροϊδης- κιθάρα, τραγούδι, Νίκος Σιδέρης, μπουζούκι, Δημήτρης Εμμανουήλ- ακορντεόν, Γιώργος Κεσκίνης- τουμπερλέκι.

Φροντίστε να προμηθευτείτε εγκαίρως προσκλήσεις, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες! Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974091819 και 6985934264.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μαζί μία όμορφη βραδιά!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.