Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Επανεκκίνηση των δράσεων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας

Ζούμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις, που έχουν αποδιοργανώσει την καθημερινότητά μας και τον συνήθη τρόπο της ζωής μας. Ήταν φυσικό επομένως, και το κίνημα των Ενεργών Πολιτών, να αναγκαστεί να αναθεωρήσει τον τρόπο λειτουργίας του, και να προσαρμοστεί στις έκτακτες συνθήκες των καιρών. Πρώτιστη προτεραιότητά μας αποτελεί η ασφάλεια των εθελοντών μας και των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις μας. Με γνώμονα αυτή την απαράβατη αρχή, ξεκινώντας τη νέα περίοδο των δράσεών μας, καθίσαμε και εξετάσαμε μία προς μία όλες τις δράσεις μας, για να δούμε ποιες από αυτές μπορούμε να τις συνεχίσουμε προσαρμόζοντάς τες έτσι ώστε να πληρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας, και ποιες από αυτές θα πρέπει να τεθούν σε προσωρινή αναστολή, ώσπου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Επίσης, οι ειδικές συνθήκες που ζούμε, δημιουργούν και νέες ανάγκες στην κοινωνία. Οι Ενεργοί Πολίτες, ως ίσως το δυναμικότερο κομμάτι της, βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση νέων δράσεων που θα μπορέσουν να καλύψουν αυτές τις νέες ανάγκες. Γι αυτό, καλούμε όλους τους πολίτες της πόλης μας, να γίνουν κι αυτοί Ενεργοί Πολίτες και να διαθέσουν τις ιδέες τους, τις δεξιότητές τους και λίγο από το χρόνο τους, για να συμμετέχουν κι αυτοί σ’ αυτή την υπέροχη, μεγάλη παρέα της πόλης μας, που προσφέρει τόσα πολλά! Με συνεχείς ανακοινώσεις μας, θα σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό της κάθε δράσης μας!
Από τη Δευτέρα 14/9 επαναλειτουργεί ο Πολυχώρος Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στην οδό Λ. Κατσώνη 37, κάθε Δευτέρα -Τετάρτη – Παρασκευή το πρωί 10:00-12:00 και κάθε Τετάρτη απόγευμα 18:00-20:00. Τα τηλέφωνά μας είναι : 6909566709 και 2413011972, το e-mail μας είναι: info@energw.gr και η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας www.energw.gr .

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.