Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Εθελοντική Αιμοδοσία από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας καλούν όλους τους πολίτες της Λάρισας σε μία δράση ζωής.

Σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο Ισόγειο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 από τις 9:00 π.μ. ως τις 1:30 μ.μ., για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των Εν.Πο.Λ.

Στην ασφάλεια που παρέχει ο χώρος, μακριά από επικίνδυνους συνωστισμούς και με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό, το «ελαφρύ χέρι», και το γλυκό χαμόγελο των γιατρών και των νοσοκόμων του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λ., όσοι έχουμε τη δυνατότητα αιμοδοσίας, μπορούμε να συνδυάσουμε τις δουλειές μας ή τη βόλτα μας στο όμορφο κέντρο της Λάρισας, κάνοντας μια μικρή στάση στο φιλόξενο και ασφαλή χώρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας! Η αιμοδοσία είναι μια ανώδυνη διαδικασία, όπου προσφέροντας 10 λεπτά από το χρόνο μας, σώζουμε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας, που μπορεί να είναι κάποιος άγνωστος, κάποιος συγγενής ή γνωστός μας ή ακόμα και ο ίδιος μας ο εαυτός!

Εφόσον λοιπόν έχεις τις προϋποθέσεις να δώσεις αίμα, μην το αμελείς.

Δίνοντας αίμα, μεταγγίζεις ελπίδα ζωής.

Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς. Να είσαι εκεί για τον άλλον… Δώσε αίμα – Μοιράσου τη ζωή! Γίνε εθελοντής αιμοδότης, γίνε χορηγός ζωής… τόσο απλά!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.