Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας αλληλέγγυοι στους σεισμόπληκτους του ν. Λάρισας

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας αλληλέγγυοι στους σεισμόπληκτους του ν. Λάρισας

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, παρόλο που οι υποχρεωτικές απαγορεύσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 τους ανάγκασαν να αναστείλουν τις δράσεις τους, δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι στο κύμα αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους των χωριών του νομού μας!

Αποφάσισαν λοιπόν να βοηθήσουν, σε πρώτη φάση, στη συλλογή των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης, που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες τις πρώτες δύσκολες μέρες, ενώ θα είναι σε εγρήγορση να προσφέρουν τη βοήθειά τους και όπου αλλού χρειαστεί.

Για το σκοπό αυτό θα στήσουν ένα κιόσκι συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης στην Κεντρική Πλατεία, το οποίο θα δέχεται τις προσφορές του κόσμου την Τρίτη και την Τετάρτη το πρωί από τις 10:00 έως τις 13:00, ενώ για τον ίδιο σκοπό θα είναι ανοιχτή και η Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. στην οδό Λ. Κατσώνη 37, τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 ως τις 12:00 το πρωί και από τις 17:00 ως τις 19:00 το απόγευμα.

Τα είδη που μας ενημέρωσαν οι αρμόδιες αρχές ότι χρειάζονται είναι:

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας

– Εμφιαλωμένα Νερά

– Είδη προσωπικής υγιεινής

– Χαρτικά

Ας δείξουμε για άλλη μία φορά αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Μαζί θα ξεπεράσουμε κι αυτές τις δυσκολίες και θα ξαναχτίσουμε τις ζωές μας!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.