Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας για άλλη μια φορά κατάφεραν να τροφοδοτήσουν τις άπορες οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Δωρητηρίου Τροφίμων των Εν.Πο.Λ.. Παρά την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις Αγορές Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, που μεταξύ άλλων, τροφοδοτούσαν το Δωρητήριο Τροφίμων που ενισχύει περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες, η ευαισθησία των συμπολιτών μας και η κοινωνική ευθύνη των τοπικών επιχειρήσεων, βοήθησαν για άλλη μια φορά, ώστε να εξασφαλιστεί μια αξιοπρεπή ποσότητα τροφίμων που θα βοηθήσει τις αδύναμες οικογένειες να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε.
Γνωρίζουμε πως η βοήθεια δεν είναι αρκετή. Γι αυτό δε θα πάψουμε να παλεύουμε για την ανατροπή της απαράδεκτης και ανάλγητης απόφασης της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις Α.Κ.Χ.Μ., ειδικά τώρα που η ακρίβεια καλπάζει! Η αναθεώρηση αυτής της απόφασης θα εξασφαλίσει περισσότερα τρόφιμα για τους άπορους που βοηθούμε αλλά και θα δώσει τη δυνατότητα και σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να αγοράσουν ποιοτικά τοπικά προϊόντα, σε πολύ καλές τιμές! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν, τόσο πιο γρήγορα περισσότεροι πολίτες θα μπορέσουν να βοηθηθούν!
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να μην μείνει αδειανό το τραπέζι των αδύναμων συμπολιτών μας κι αυτό το μήνα, και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, με υγεία, και χαρούμενες διακοπές σε όλους!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.