Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις!
Προηγήθηκε η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης, μεσούσης της πολύπλευρης κρίσης, να καταργήσει τις Αγορές Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, στερώντας από τους πολίτες τη δυνατότητα να αγοράσουν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα, τους παραγωγούς να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε καλύτερες τιμές, και σε πολλές άπορες οικογένειες να λάβουν δωρεάν τρόφιμα από το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ.. Όμως, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, απέναντι σ’ αυτή την εξέλιξη δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Παράλληλα με τις έντονες διαμαρτυρίες προς τους υπεύθυνους, αναζήτησαν με το επιτελείο των εθελοντών νομικών και οικονομολόγων των Εν.Πο.Λ., καθ’ όλα νόμιμες λύσεις για το αδιέξοδο που προέκυψε.
Και τελικά η λύση βρέθηκε!
Έτσι, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη Χριστουγεννιάτικη Διάθεση Προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 στο χώρο στάθμευσης της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00-14:00.
Υπενθυμίζουμε ότι από την Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολίτες. Όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν, τόσο περισσότερα προϊόντα θα ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. που στηρίζει περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
1. Παραγωγός: ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ) σε πλαστικές συσκευασίες (ΡΕΤ) κατάλληλες για τρόφιμα των 5 λίτρων στην τιμή των 28,90€(τιμή λίτρου 5,78€)
2. Παραγωγός: Αλέξανδρος Νταλαμπέκας από Αμπελώνα Λάρισας :
· Μέλι ΑΝΘΕΩΝ – ΚΩΝΟΦΟΡΩΝσε συσκευασία (πλαστικό δοχείο), βάρους 3 κιλών, με τιμή συσκευασίας 18€(τιμή κιλού: 6€)
· Μέλι ΔΑΣΟΥΣ σε συσκευασία (πλαστικό δοχείο), βάρους 3 κιλών, με τιμή συσκευασίας 18€ (τιμή κιλού: 6€)
· Μέλι ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ σε συσκευασία (πλαστικό δοχείο), βάρους 3 κιλώνμε τιμή συσκευασίας 24€ (τιμή κιλού 8€)
3. Παραγωγός: Σταυρούλα Γιουρούκα από Νέο Μοναστήρι Δομοκού:
· Ρεβίθια (ποικιλία Θηβών) σε συσκευασία δύο κιλών, που αποτελεί και το ελάχιστο όριο παραγγελίας με τελική τιμή λιανικής πώλησης 5,00€/συσκευασία(ήτοι τιμή κιλού 2,50€).
· Φακές (ποικιλία ΣΑΜΟΣ) σε συσκευασία δύο κιλών, που αποτελεί και το ελάχιστο όριο παραγγελίας με τελική τιμή λιανικής πώλησης 5,00€/συσκευασία (ήτοι τιμή κιλού 2,50€).
4. Παραγωγός : Παρασκευάς Στεργίου από Μικρολίμνη Φλώρινας :
· ΦΑΣΟΛΙΑ ποικιλίας “ΓΙΓΑΝΤΕΣ” σε συσκευασία 1,610 κιλών, με τιμή ανά κιλό 6,215€ και με τελική τιμή λιανικής πώλησης 10,00€/συσκευασία.
· ΦΑΣΟΛΙΑ σούπας (ΜΕΓΑΛΟΣΠΕΡΜΑ πλακέ) σε συσκευασία 1,770 κιλών, με τιμή ανά κιλό 5,65€ και με λιανική τιμή πώλησης 10,00€/συσκευασία.
Τρόπος παραγγελιών: μέσω της ιστοσελίδας των Εν.Πο.Λ. www.energw.gr, και στο τηλέφωνο του Πολυχώρου 2413011972 και στο 6909566709
Για εξαιρετικές περιπτώσεις πολιτών που αδυνατούν να κάνουν μόνοι τους ηλεκτρονική παραγγελία, θα μπορούν να προσέλθουν στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 37, κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10:00-12:00 & 18:00-20:00 και Τρίτη – Πέμπτη 10:00 – 12:00).
Στα ταμεία, εκτός από πληρωμές με μετρητά, θα λειτουργούν και 2 τερματικά P.O.S. που θα δέχονται πληρωμές με κάρτες, ΓΙΑ ΟΛΑ τα προϊόνταΠροτρέπουμε τους πολίτες, για λόγους ασφαλείας και για διευκόλυνση της διαδικασίας, να κάνουν τις αγορές τους με κάρτες, αποφεύγοντας, αν είναι δυνατόν, τα μετρητά. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12:00, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
· Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6983738636, 6955949465 και 2413011972, στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Λάμπρου Κατσώνη 37) ή στο info@energw.gr

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.