Blog

Νέα & Ανακοινώσεις από τις Δράσεις μας

Ο φύλακας-άγγελος των Ενεργών Πολιτών Λάρισας

Η Ρίτσα Μπετσιμέα ήταν Ενεργός Πολίτης, πολύ πριν ιδρυθούν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας το 2012. Όλη της η ζωή ήταν αφιερωμένη στην προσφορά στον συνάνθρωπο, στη κοινωνική αλληλεγγύη, στους αγώνες για δημοκρατία και δικαιοσύνη. Πρωτοπόρα εθελόντρια των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, υπερδραστήρια, συντονίστρια όλων των υγειονομικών δράσεών τους και υπεύθυνη της Τράπεζας Αίματος των Εν.Πο.Λ.. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και πρόσφερε ολόκαρδα τη βοήθειά της σε όποιον της τη ζητούσε!
Ακόμη και με το θάνατό της, στις αρχές του τρέχοντος χρόνου, η Ρίτσα δεν έπαψε να προσφέρει! Ήταν, όχι απλά δωρήτρια οργάνων, αλλά δώρισε ολόκληρο το σώμα της στην ιατρική σχολή του Π.Θ., για την εκπαίδευση των μελλοντικών γιατρών, που θα σώσουν ζωές ανθρώπων!
Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό, για τη γενναιόδωρη ψυχή της Ρίτσας!
Τιμώντας τη μνήμη της, η οικογένειά της αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ για τις δράσεις των Ενεργών Πολιτών Λάρισας! Πως λοιπόν, εμείς οι Ενεργοί Πολίτες, να μη θεωρούμε τη Ρίτσα ως φύλακα-άγγελό μας, που μας νοιάζεται ακόμα κι από κει ψηλά που βρίσκεται;
Ευχόμαστε στην οικογένειά της να βρει βάλσαμο για τη μεγάλη της απώλεια και υποσχόμαστε στη Ρίτσα ότι θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας για να μας καμαρώνει και να αγαλλιάζει η ψυχούλα της!

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.