Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να παραγγείλω προϊόντα;

Όταν υπάρχει διάθεση προϊόντων μέσω της ομάδας των ενεργών πολιτών Λάρισας, τότε πηγαίνετε στη σελίδα “Διάθεση Προϊόντων” και επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε απο τα διαθέσιμα. Προσθέτετε τα προϊόντα στο καλάθι σας και συνεχίζεται την παραγγελία σας κανονικά, όπως σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Η εγγραφή θα γίνει μόνο μια φορά,, τις επόμενες φορές θα συνδέεστε με το email σας και τον κωδικό που θα επιλέξετε.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας έρθει μέιλ με όλες τις πληροφορίες της παραγγελίας που πραγματοποιήσατε. Η πληρωμή θα γίνει κατά την παραλαβή των προϊόντων, στην προκαθορισμένη ώρα.

Ώρα και μέρα παραλαβής των προίόντων

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες την ώρα που σας βολεύει να παραλάβετε τα προϊόντα. Αυτό γίνεται για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας την ημέρα διάθεσης των προϊόντων. Σε περίπτωση που αρκετά άτομα έχουν επιλέξει την ίδια ώρα, προκειμένου να μη δημιουργηθούν μεγάλες ουρές και ταλαιπωρήστε, η επιλογή της συγκεκριμένης ώρας απενεργοποιείται.

Πως μπορώ να γίνω μέλος της ομάδας Ενεργών Πολιτών Λάρισας;

Πραγματοποιώντας την πρώτη εγγραφή στην ιστοσελίδα αυτομάτως θεωρείστε μέλη. Με την εγγραφή επίσης θεωρούμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μας με νέες ανακοινώσεις των “ΕνΠοΛ”.

Πως μπορώ να γίνω εθελοντής; Τι υποχρεώσεις αναλαμβάνω;

Στη σελίδα “Εθελοντές” θα συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε δράσεις σχετικές με τις επιθυμίες σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παραστείτε, αν δεν μπορείτε. Σε περίπτωση όμως που δηλώσετε συμμετοχή καλείστε να είστε συνεπής με τη δήλωσή σας για να μην τεθεί σε κίνδυνο η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την ομάδα;

Πατώντας το μενού “Επικοινωνία” που βρίσκεται δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μας μας στέλνετε τα ερωτήματα και τις σκέψεις σας. Όλα τα μηνύματα σας διαβάζονται και θα κοινοποιούνται στην ομάδα. Λόγω υπερβολικού όγκου ηλεκτρονικών μηνυμάτων ίσως η απάντησή μας καθυστερήσει, αλλά θα έρθει. Εναλλακτικά, μπορείτε να στέλνετε mail στο info@energw.gr, να στέλνετε γράμματα στη διεύθυνση: Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, Λ. Κατσώνη 37, Λάρισα. Τέλος, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 2410 301 19 72 ή με το κινητό 6909566709

Είμαι παραγωγός και έχω στη διάθεσή μου προϊόντα. Πως μπορώ να τα διαθέσω με τη βοήθειά σας;

Στη σελίδα “Παραγωγοί” μπορείτε να δείτε τις προϋποθέσεις που χρειάζεται να πληρείτε προκειμένου να διαθέσετε τα προϊόντα σας. Στη συνέχεια εφόσον το θέλετε, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα. Η επιτροπή προϊόντων θα παραλάβει την προσφορά σας και σύντομα μέλος της θα έρθει σε επαφή μαζί σας, εάν προγραμματίζουμε διάθεση αυτού του προϊόντος, ώστε να συζητήσετε τη διαδικασία (δικαιολογητικά, παραστατικά, δειγματοληψία κ.α.).

Σε περίπτωση που δεν θα διατεθεί άμεσα το προϊόν που προτείνετε προς πώληση, η πρότασή σας θα προστεθεί στη λίστα προτάσεων ανά προϊόν. Φιλοδοξούμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε σελίδα για απευθείας συνάντηση παραγωγών – καταναλωτών!

Γιατί δεν μπορώ να λάβω αυτοματοποιημένα e-mail από την ιστοσελίδα σας;

Αν δεν μπορείτε να λάβετε τα αυτόματα e-mail, για παράδειγμα κατά την διαδικασία εγγραφής, τότε :
– Έχετε δώσει λάθος e-mail, οπότε ξαναπροσπαθήστε.
– Το δίκτυο στο οποίο ανήκει το e-mail σας έχει υψηλά φίλτρα προστασίας ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Πώς μπορώ να προτείνω δράσεις για την ομάδα;

Μπορείτε να μέσω στείλετε μήνυμα με τις σκέψεις ή προτάσεις σας. μέσω της φόρμας “Επικοινωνίας”.
Όλα τα μηνύματα σας διαβάζονται και θα κοινοποιούνται στην ομάδα. Να γνωρίζετε όμως ότι φιλοσοφία μας δεν είναι να υλοποιούμε δράσεις με …ανάθεση, αλλά με συμμετοχή αυτών που τις προτείνουν.